Proiectare: Case individuale / Case de vacanță / Blocuri locative / Pensiuni

Oferim servicii de proiectare a caselor de locuit individuale, blocurilor locative, pensiuni, hoteluri etc.
Primul lucru la care ne gandim cand vorbim despre constructii este locuinta. Aceasta este unitatea definitorie a civilizatiei umane inca din cele mai vechi timpuri.
In functie de cerintele dvs. proiectarea locuintelor sau unitatilor de cazare are ca prim scop satisfacerea necesitatilor functionale si de confort ale viitorilor locatari.
Cladirile locative sunt poate cele mai personale dintre investitiile in constructii. Acestea trebuie sa va reprezinte si sa va imbunatateasca viata. Procesul de proiectare al echipei noastre este axat pe buna comunicare intre client si arhitect. Acest lucru permite gasirea de solutii eficiente, cu raport calitate-pret excelent, pentru fiecare client in parte.
 

Proiectare: Spații comerciale și obiective de interes public

Realizăm proiecte de clădiri pentru comerţ, centre comerciale, magazine, cafenele, clădiri de prestări servicii, service auto şi altele similare. 
Proiectarea spatiilor comerciale precum si a constructiilor de interes public unde pot exista aglomerari mari de oameni, necesita cerinte foarte stricte si complexe. De la proiectarea circulatiilor in incinta până la sistematizare verticala, o astfel de cladire este rezultatul unui demers complex ce depinde de abilitatile proiectantului pentru asigurarea unui rezultat de succes. 
Suntem proiectanti cu experienta în elaborarea proiectelor, de aceea va putem oferim servicii de proiectare a astfel de obiective la un raport calitate\pret foarte bun.

Proiectare: Hale industriale pentru depozitare sau producție

Ativitatea de proiectare hale industriale, pentru depozitare sau productie, implica cunosterea profunda a arhitecturii cladirii din partea proiectantului general. Acest lucru rezulta in special din complexitatea programelor de arhitectura specifice si a multitudinii de specialitati implicate in realizarea proiectului.
Acest tip constructii industriale pot fi hale metalice sau hale din elemente de beton armat prefabricate. Alegerea sistemului constructiv se face pe baza deschiderii minime si a inaltimii utile necesare.
Cautam intotdeauna sa aducem echilibrul dintre calitatea constructiei si a materialelor folosite si reducerea costurilor.
Scopul nostru este de a reusi sa extragem viziunea viitoarei constructii din mintea clientului, sa o transpunem pe hartie si apoi sa o vedem realizata.
 

Proiecte de reconstrucție / renovare

Elaborăm proiecte te rconstrucție / renovare a clădirilor.
Reconstrucția unei clădiri este un proces îndelungat, costisitor și prevede un șir întreg de măsuri și lucrări. Cel mai des la ideea de reconstrucție se ajunge atunci când beneficiarul dorește să păstreze conceptul unei clădiri vechi, sau are un buget redus, care nu-i permite să construiască ceva nou, dar e important de știut, că reconstrucția deseori e mult mai costisitoare, decât construcția unui obiectiv nou, în special în cazul reconstrucției unei clădiri vechi.
Scopul echipei noastre este de a accentua tote plusurile și minusurile unui astfel proiect pentru găsirea tuturor soluțiilor eficiente.